A "házias" szó méltánytalan használata

2012-04-15

sponsored links

Szombat reggel bevásárolni mentem, mint általában és a boltban rendkívül kedves kislány termékmintákat osztogatott. Kíváncsiságból elvettem... és hû de mérges lettem, mikor hazaérve megnéztem az ölembe hullott ajándékot.

Knorr Házias Pörköltalap - ezt kaptam. Soha nem használok ilyesmit, de ha már beesett, elolvastam az összetevõket. Szívbajosok óvatosan!

Összetevõk: víz - oké; só - oké; növényi zsír - oké; glükóz szirup - ???!!! minek?; élesztõkivonat - minek?; cukor - MINEK???; aromák - nagyon nem oké; sûrítõ anyagok (xantán gumi, szentjánoskenyér lisz4) - MIVAN???!!!; maltodextrin - ez is minek???!!!; zöldség- és gyümölcslé koncentrátum (vöröshagyma, alma, sárgarépa) - ANYÁM BOROGASS!; majoranna - oké; marhahúslé kivonat 0,5% - nem hangzik jól, és nem is valami sok; karamell szirup - NEMÁR!; növényi olaj - mi a különbség a növényi olaj és a növényi zsír között???; fûszerek - érdekelne h ez mit takar!

Egyébként hirdeti magáról a termék bõszen, hogy "Nagyszerû ízek, természetesen!" és hogy "Nem tartalmaz: tartósítószert és hozzáadott ízfokozó adalékanyagot". Hú de jó. Csak van benne egy rakás olyan cucc, amit a kutyának se adnék.

És mégis mi a jó francért van szükség karamell szirupra, glükõz szirupra, gyümölcslé koncentrátumra vagy épp xantán gumira egy pörköltbe???!!! Drága kedves vásárlók, ha megveszitek, miért???!!!

Mióta kell a pörköltbe hagymán, fokhagymán, paprikán, zsíron, fûszerpaprikán, húson és vízen kívül bármi ...

Folytats a blogon ... zsucikonyha.blogspot.com/2012/04/hazi...

sponsored links

Keres?s